Certifikati
Kvaliteta, sigurnost i povjerenje kupaca temelj su našeg globalnog uspjeha.

Kvaliteta

Kvaliteta za nas znači opskrbu visokokvalitetnih proizvoda, sigurnost i transparentnost u cjelokupnom procesu proizvodnje / opskrbe i održivu zaštitu resursa zaštite okoliša. Zbog toga pridajemo veliku važnost radu u skladu sa sustavom upravljanja kvalitetom i još jednom su certificirani standardima DIN EN ISO 9001 i 14001.

Stacks Image 7661
Stacks Image 7683
Stacks Image 7668
Sigurnost

Pridržavamo se europskih standarda i EU propisa, kao i međunarodnih standarda poput REACH (registracija, procjena, autorizacija i ograničavanje opasnih tvari), RoHS (Direktiva o ograničenju opasnih tvari), GOTS (Global Organic Textile Standard), GOST i pratimo razvrstavanje i označavanje kemikalija tijekom rukovanja i transporta u skladu s Globalnim harmoniziranim sustavom (GHS).

Stacks Image 7629
Stacks Image 7631
Povjerenje

Najnovije tehnologije omogućuju razvoj i proizvodnju vrhunskih, prehrambenih maziva koja se proizvode i prerađuju u skladu s nacionalnim i međunarodnim propisima o sigurnosti hrane. Naša H1 maziva za prehrambenu industriju su testirana i odobrena od strane neovisnih institucija kao što su InS, NSF, 2Probity i HDC. Većina H1 proizvoda je također certificirana kao košer i halal

Stacks Image 7678
LUBCON je član sljedećih udruga:


  • NLGI (Nacionalni institut za mazanje - National Lubricating Grease Institute)
  • ELGI (Evropski institut za maziva - European Lubricating Grease Institute)
  • STLE Društvo tribologa i inženjera - Society of Tribologists and Lubrication Engineers)

Image
LUBCON d.o.o.

Matije Gupca 2
47000 Karlovac
tel: 091-109-1093
www.lubcon.hr

LUBRICANT CONSULT GmbH

Gutenbergstr. 11–13
63477 Maintal
GERMANY
www.lubcon.com

© 2024 Igor Albreht kontakt