Profil tvrtke
Kvaliteta je naša prednost

LUBRICANT CONSULT GmbH je svjetski proizvođač maziva koji razvija, proizvodi i distribuira visokokvalitetne masti, ulja, paste i sprejeve za gotovo sve industrijske primjene i proizvodni sektor. Poznata pod zaštitnim znakom „LUBCON®“, tvrtka je osnovana 1980. godine i od tada je uspostavila široku mrežu podružnica i prodajnih predstavnika širom svijeta. Naš stupanj specijalizacije, visoka stopa inovacije i naši prvoklasni proizvodi samo su neki od razloga za sve veći uspjeh marke LUBCON na svjetskom tržištu.

Upravljanje kvalitetom započinje izborom sirovina

Kvaliteta naših sirovina, poput ulja, zgušnjivača i aditiva, osigurava se pažljivim nadzorom i kontrolom od prijema. Daljnju obradu mora odobriti naš interni laboratorij. To jamči stalne standarde kvalitete naših proizvoda širom svijeta i temelj je za izvrsne performanse LUBCON maziva

Stacks Image 83
Učinkovite tehnologije za inovativne proizvode

Kombinacija najnovijih proizvodnih tehnologija i kvalifikacija našeg osoblja omogućuju proizvodnju naših prilagođenih, ekonomičnih i ekoloških maziva. Djelujemo u skladu sa sustavom upravljanja kvalitetom i pridajemo veliku važnost pridržavanju standarda kvalitete i okoliša u skladu s DIN EN ISO 9001 i 14001 za zaštitu okoliša. Uz to, LUBCON je u skladu s europskim, kao i međunarodnim standardima i propisima kao što su REACH, RoHS, GOST, GOTS, GHS. To omogućava sigurnost i transparentnost u cjelokupnom procesu proizvodnje i nabave.

Stacks Image 94
Stacks Image 123
Usluga orijentirana prema kupcu, od pravog izbora maziva do ispravljanja primjene i skladištenja

Zadovoljstvo kupaca naš je glavni prioritet. Inovativne i prema kupcu orijentirane strukture omogućuju odličnu suradnju između odjela. To osigurava opsežnu i individualiziranu konzultaciju, profesionalnu uslugu i neposredan postupak naručivanja. Kvalificirana prodajna snaga širom svijeta održava kontinuirano partnerstvo s kupcem radi zadovoljavanja njegovih potreba i potreba.

Stacks Image 133
Istraživanje i razvoj za inovativni napredak

Važan dio našeg istraživanja uključuje razvoj ekonomičnih i ekoloških maziva, kao što su lako biorazgradiva maziva, koja su ekološki prihvatljiva i minimiziraju troškove odlaganja. Kontinuirani znanstveni razvoj i istraživanje, kao i bliska suradnja s proizvođačima strojeva, otvaraju vrata našim kemičarima, inženjerima i timu za istraživanje i razvoj za stalne inovacije, istraživanja i razvoj. To nam pomaže da ispunimo maksimalne zahtjeve tržišta i kupaca te da neprestano poboljšavamo svoje proizvode, proizvodne procese i tokove rada s obzirom na održivost i profitabilnost.

Stacks Image 138
Stacks Image 48
Stacks Image 49
Stacks Image 50
Image
LUBCON d.o.o.

Matije Gupca 2
47000 Karlovac
tel: 091-109-1093
www.lubcon.hr

LUBRICANT CONSULT GmbH

Gutenbergstr. 11–13
63477 Maintal
GERMANY
www.lubcon.com

© 2024 Igor Albreht kontakt